Vraag offerte aan!

Over TeamWearConcept

TeamWearConcept is een familiebedrijf met alleen maar enthousiaste sporters; voetbal, hardlopen, atletiek, fitness, wielrennen en schaatsen zijn met de paplepel ingegoten.

Ons team van medewerkers binnendienst bestaat uit:

Annouk is er vanaf het begin bij en zij is na een aantal jaren in de atletiek nu professioneel voetbalster bij de dames van ADO Den Haag.

Melissa voetbalt al een lange tijd en is nu bij BVV Barendrecht een creatieve buitenspeelster. Zij Sparta fan in hart en nieren. Ook springt zij regelmatig op haar racefiets voor een mooie rit.

Ons team van medewerkers binnendienst bestaat uit:

Peter is in 2015 ‘Logodrukkers’ het huidige Teamwearconcept begonnen. Hij heeft in lange voetbalcarrière als middenvelder gespeeld bij Fortuna Vlaardingen. Daarnaast staat zijn racefiets binnen handbereik en ook zijn hardloopschoenen staan altijd klaar.

Ton is ons team in 2020 komen versterken. En is na een voetbalcarrière nu vooral langs de lijn van het handbalveld van zijn dochter vinden. Hij is groot fan van de Formule. Ook staan zijn wandelschoenen binnen handbereik.

Ons team van medewerkers pasdagen bestaat uit:

Emily is ook een voetbalster. Naast voetballen kun je haar ook een aantal keer per week in het krachthonk vinden. Daarnaast springt zij regelmatig op de racefiets.

Marian is groot gebracht op schaatsen, samen met haar vader heeft zij menig toertocht volbracht. In de zomer is zij enthousiast wielrenster en ook voor een lange afstandswandeling draait zij haar hand niet om.

Kortom, ons zeer sportieve team weet waar ze over praten als het om kleding gaat en hoe belangrijk het is om de juiste kwaliteit en uitstraling te waarborgen.

TeamWearConcept is de juiste speler voor...

en_USEnglish